חיפוש מחקרים
קטגוריות נוספות

כתבה של ד"ר רועי צזנה שעוסקת בסיכונים הטמונים במזון מהונדס גנטית

הוסף מחקר
מופיע גם בקטגוריות: 
אלרגיה /פריחה /גרדת  |  סויה  |  חקלאות  |  מחלות עור (כללי)
1/11/2012
צפיות: 1114

כתבה של ד"ר רועי צזנה שעוסקת בסיכונים הטמונים במזון מהונדס גנטית באמצעות 2 דוג' :

  1. הכנסת חלבון של אגוז ברזיל לסויה (ניסוי של חב' פיוניר pioneer)
  2. והכנסת חלבון לאפונה (ניסוי של הארגון האוסטרלי למידע ומחקר תעשייתי) שגרם לקוצר נשימה אצל עכברים שאכלו אפונות אלו.

בשני המקרים נצפו תופעות לוואי של אלרגיות.

יחד עם זאת, ייתכן שמקור האלרגיות הוא באנשים שהיו אלרגיים מלכתחילה לרכיבים אלו שלראשונה הוטמעו גם במוצרי מזון נוספים.

 

http://www.hayadan.org.il/soya-and-asmathic-mice-011112/

הוסף תגובה
תגובות הגולשים בפייסבוק