חיפוש מחקרים
קטגוריות נוספות

מדענים ממכון ויצמן גילו שמאכלים מסוימים מקפיצים סוכר לאדם אחד ולשני לא

הוסף מחקר
מופיע גם בקטגוריות: 
מחלת סוכרת (כללי)
22/11/2015
צפיות: 337

מדענים ממכון ויצמן בראשות פרופ' פרופ' ערן סגל גילו שמאכלים מסוימים מקפיצים סוכר לאדם אחד ולשני לא

במחקר השתתפו 800 אנשים שצרכו 46,000 ארוחות

כותרת המחקר: Personalized Nutrition by Prediction of Glycemic Responses

ממצאי המחקר פורסמו ביום 19.11.15 במגזין Cell

הארץ

הידען

פורטל החקלאות הישראלי

הוסף תגובה
תגובות הגולשים בפייסבוק